STAND MIXER FUEGO
STAND MIXER FUEGO
STAND MIXER FUEGO
STAND MIXER FUEGO

STAND MIXER FUEGO

Regular price Lek 5,990.00 Sale price Lek 3,900.00
Tax included.

  • STAND MIXER FUEGO
  • 2 modele helikash 
  • Per rrahjen e vezeve dhe per brum
  • Kapaciteti 3.5 liter
  • 5 shpejtesi
  • Tas plastik
  • 400W