Surker 217

Surker 217

Regular price Lek 1,990.00
Tax included.

Bërë prej çeliku Titanium,

Prerje deri ne 0.2mm.

dizajn ergonokik dhe teknologjik

gjatësia e prerjes mund të kontrollohet saktësisht në 1-8mm.

Bateri e ringarkueshme për zëvendësimin e energjisë dhe përdorimin e përshtatshëm.

Dizajni i ulët i zhurmës kur punoni, ju mundëson të bëni një prerje flokësh ndërsa fëmija është duke fjetur.

Teknologjia ekskluzive e patentës me prerje , pa dëmtim të lëkurës ndërsa prisni flokët.

Tensioni: AC 220-240V 50 / 60Hz Fuqia: 3 watt

Koha e ngarkimit :8h

Koha e përdorimit: 40 minuta