Tharese flokesh DSP E-30022
Tharese flokesh DSP E-30022
Tharese flokesh DSP E-30022
Tharese flokesh DSP E-30022
Tharese flokesh DSP E-30022
Tharese flokesh DSP E-30022

Tharese flokesh DSP E-30022

Regular price Lek 2,990.00
Tax included.

 

  • 🔸Kjo tharëse flokësh ka një fuqi prej 2300 W
  • 🔸Ju mundëson të thani flokët tuaj shpejt dhe butësisht
  • 🔸Me 3 nivele të ngrohjes,
  • 🔸2 nivele shpejtësie .
  • 🔸Funksion me ajer te ftohte dhe te ngrohte.
  • 🔸Zhurme motorike e reduktuar.
  • 🔸Dizajn dhe paketim i bukur .