Tharese Fuego
Tharese Fuego

Tharese Fuego

Regular price Lek 3,490.00
Tax included.

  • Tharese flokesh
  • Marka: Fuego
  • Modeli: RG5100
  • Fuqia : 2100 W
  • Mundeson stilimin e flokeve ne menyren që ju keni enderruar gjithmone.
  • Perfshirja e avancuar e teknologjise jonizuese garanton freski ,volum dhe shkelqim për floket.