Tharese sokany 5506
Tharese sokany 5506
Tharese sokany 5506
Tharese sokany 5506

Tharese sokany 5506

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

🌟 Tharese flokesh Profesionale
🥰 100% Origjinale garanci 1 vIT

👉🏼 2 nivele fuqie
👉🏼 3 nivele ftohje - ngrohje
👉🏼 fuqi 1800-2400 watt dhe 9900 xhiro
motorri
👉🏼Performance e larte
👉🏼Shpejtesi ajri deri ne 29.3 m/s
👉🏼Temp max 70°c
👉🏼Motorr AC komplet metalik
👉🏼Bosht metalik
👉🏼Rezistence qeramike

⚠️ Produkt per tu perdorur edhe ne parukeri
🎁 2 gypa per krehje + difuzori