Thekese buke imetec

Thekese buke imetec

Regular price Lek 4,490.00
Tax included.

THEKESE BUKE IMETEC
850 WATT
GRADIM TEMPERATURE & KOHE
MASHA PER MBAJTJEN DHE NXJERRJEN E BUKES MANUALISHT
12 MUAJ GARANCI