Tost haeger
Tost haeger

Tost haeger

Regular price Lek 2,490.00 Sale price Lek 1,490.00
Tax included.

Zbuloni thjeshtësinë për të bërë sanduiçe të shijshme dhe të ndryshme ose mish i pjekur në skarë me këtë krijues sanduiçi. Falë pllakave të saj të veshura, pastrimi është i thjeshtë.haeger  Toster i vogël dhe i përshtatshëm, ajo bëhet e lehtë për të mbajtur dhe ruajtur në kuzhinë tuaj.

Me ndezjen dhe fikjen e dritës së pilotit dhe fundin e nxehjes që ju ndihmon të bëni ushqime të përsosura, ky toster është gjithashtu jashtëzakonisht i sigurt falë mbylljes së kyçjes dhe izolimit.I sigurt, i  dhe i lehtë për tu përdorur, ky toster do tju bëjë të kënaqeni me çdo sanduiç që ju bëni!

Specifikat e produktit:

-Fuqia: 700 W
-Lloji i pllakave: GRILL
-Numri i fletëve: 1
-Ruajtja e kabllit: PO
-Veshje jo-ngjitëse: Po
-Treguesi i gatshëm për gatim: PO
-Treguesi i nxehjes: PO
-Mbyllja e kyçjes: PO
-Treguesi i dritave: PO
-Dimensionet e pllakave: 23 x 13