Tostier Fuego Sw 100
Tostier Fuego Sw 100

Tostier Fuego Sw 100

Regular price Lek 2,490.00
Tax included.

 • Grille shume praktike dhe funksionale ku mund te piqni njekohesisht 2 produkte ushqimore.
 • Eshte lehtesisht e trasportueshme fale dizajnit dhe permasave.
 • Vend i vecante poshte grilles per te mbeshtjelle kordonin pa ju bezdisur.
 • E pajisur me drite treguese per tju njoftuar kur ushqimi ka arritur temperaturen e duhur fale kontrollit automatik te temperatures qe grilla disponon.
 • Pllaka me vija vertikale qe nuk ngjit, shume e lehte per tu pastruar.
 • Kembet e grilles jane te pajisuar me sfera te cilat nuk e lejojne te rreshkase.
 • Voltazhi: 220-240V,
 • 50/60Hz
 • Fuqia 700 W
 • Permasat e pllakave: 25cm x 14cm
 • permasat e grilles: 27cm x 18cm x 7cm