Tostiere & Grille Delonghi
Tostiere & Grille Delonghi
Tostiere & Grille Delonghi
Tostiere & Grille Delonghi
Tostiere & Grille Delonghi

Tostiere & Grille Delonghi

Regular price Lek 6,490.00
Tax included.

 

🔻Me pllakë gize që nuk ngjit.
🔻Fuqia 1600 W.
🔻Për ushqim të shpejtë dhe të shëndetshëm.
🔻3 pozicionime te ndryshme te pllakes
🔻Dimensionet e pllakes 24 x 33 cm
🔻Termostat me gradim sipas deshires.
🔻Indikator me drite
🔻Pllaka qe cmontohen dhe lahen lehte