VGR NAVIGATOR
VGR NAVIGATOR
VGR NAVIGATOR
VGR NAVIGATOR
VGR NAVIGATOR
VGR NAVIGATOR
VGR NAVIGATOR

VGR NAVIGATOR

Regular price Lek 7,490.00
Tax included.

 • Ky model vjen me nje cilesi super te larte preres
 • 👉Koke me madhesi 45 mm komplet celiku
 • 👉Trup totalisht metalik.
 • 👉Bateri lithium 2000 mA per nje kohe te gjate punimi pa kabull
 • 👉Motori rrotullues i fuqishëm (6400-6900rpm) me shpejtësi më të madhe.
 • 👉Koha e karikimit 2 ore
 • 👉Koha e punimit pa kabull 75 min
 • 👉Punim me korent dhe karikim
 • 👉Leve per gradimin e kreherit nga 0-2mm
 • 👉E pajisur me 4 krehera
 • 1.5mm,3mm,4.5mm,6mm
 • 👉GARANCI 1 VIT