Vgr navigator
Vgr navigator
Vgr navigator
Vgr navigator

Vgr navigator

Regular price Lek 2,990.00 Sale price Lek 1,990.00
Tax included.

Makine Professionale
VGR NAVIGATOR💥

SPECIFIKAT:
• Model: V-050
• Përdorimi i kohës: 100 minuta
• 3 koka te ndryshme

• Fuqia: 5W
• Koha e ngarkimit: 75 minuta

Makina qethese me teha shume te mprehte dhe nje perfornace te larte qethjeje.✂✂
✂4 krehera 1.5 mm,3mm,6mm,9mm.
✂Buton on/off
✂Vaj dhe Furce pastrimi