Sale!

Furre  DSP 2000W KT48

9,990 L

Kapaciteti: 48L
Kohëmatësi: 60 Min;
Kontrolli i temperaturës deri në 250;
Kasa e plotë e zeze kornizë dere me çelik inox;
Fikje Automatike dhe zile e gatshme;
Elementet e ngrohjes sipërme dhe të poshtme nga çelik inox;
Përzgjedhësi i elementeve të ngrohjes;
Dritare elegante e qelqit e qëndrueshme ndaj nxehtësisë ;
Me konvekcion dhe rrotullim dhe llambë të brendshme;
Aksesorë:
1 Tave për pjekje: çeliku i smaltuar
1 raft pjekje: çeliku i kromuar
1 Doreza e taves: çelik i kromuar
1 tav pica 12 inç
1 hell: çelik i kromuar “

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Furre  DSP 2000W KT48

9,990 L

2 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.