Click Here

Brumatrice dsp km 3057

17,000 L

Brumatrice dsp km 3057

📌Specifikimet

Tensioni: 220-240V~50/60Hz
Fuqia: 1300 W
Strehimi plastik ABS me ngjyra të spërkatura
Tas përzierjeje 7L inox
Motor i fuqishëm 8840 AC me bakër të plotë
Çelësi rrotullues me 8 shpejtësi
Mbulesa transparente e tasit me dritare me mbushje të lehtë
Mekanizëm ngritës me çelës sigurie për përdorim të sigurt dhe të lehtë
Dizajni i rrotullimit planetar për përzierjen tërësisht dhe të sigurt
Dizajn i qëndrueshëm i strukturës për të siguruar që produkti të funksionojë në mënyrë të qëndrueshme për një kohë të gjatë
Këmbë kundër rrëshqitjes për përzierje më të qëndrueshme

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Brumatrice dsp km 3057

17,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.