Click Here

Berese frapeje mesko

700 L

Berese Frapeje mesko, ms 4493P

📌Specifikimet

Materiali i helikes: Celik i pandryshkur
Ngjyra : Roze
Pastrohet lehte
Bateri: 2 x 1,5 V AA

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Berese frapeje mesko

700 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.