MIRËSEERDHËT!

Hyni ne llogarin tuaj dhe përfitoni benefitet.

Produktet me te reja -

Sale!

Pjaster Hartec

4,990 L 2,990 L
Sale!

Mikser Fuego

3,990 L 2,990 L
Sale!

MIKROVALE DSP

13,990 L 9,900 L
Sale!

MASHE PER

2,990 L 1,990 L
Sale!

MASH FLOKESH

3,990 L 2,990 L
Sale!

Makine rroje

1,990 L 1,490 L
Sale!

mashe sokany

2,490 L 1,490 L
Sale!

Mashe guanming

2,490 L 1,490 L
Sale!

Mashe gemei

1,990 L 990 L
Sale!

Mashe fuego

1,990 L 990 L
Sale!

Mashe Imetec

4,990 L 3,990 L
Sale!

Fshese me

35,000 L 25,000 L

MAKINA DEPILIMI

Duke filluar nga 1,300 L
BRE224 00 A3P global

Thekese buke

Nga 1̶,̶9̶9̶0̶.̶0̶0̶  Per vetem 990.00
FB IMG 1558029378229

Me te shiturat -

Sale!

AIR FRYER

12,900 L 8,900 L
Sale!

kemei shaver

3,500 L 2,500 L
Out of stock
Sale!
Sale!
Sale!

aeroterm portativ

13,000 L 6,500 L
Sale!

FINAL SHAVER

3,490 L 1,990 L
Out of stock

Dsp kj

7,000 L 3,500 L
Sale!

Vgr navigator

2,990 L 1,990 L
Sale!

Montecasa premium

13,990 L 6,990 L
Out of stock

Pjaster
Remington

Teknologji e avancuar
Performance profesionale.

Shumllojshmeri modelesh

Shumllojshmeri modelesh

pjaster remington s6505 e51 pro leek curl 590x

Kujdesi personal -

Sale!

Pjaster Hartec

4,990 L 2,990 L
Sale!

Makine rroje

1,990 L 1,490 L
Sale!

3,990 L 2,990 L
Sale!

THARESE PROFESIONALE

6,990 L 3,500 L
Sale!

v benz

2,990 L 1,290 L
Sale!

kreher sokany

2,990 L 1,290 L
Sale!

kreher sokany

2,990 L 1,290 L
Sale!

kemei shaver

3,500 L 1,990 L
Sale!

kemei shaver

3,500 L 2,500 L
Sale!

kemei tx1

6,000 L 4,500 L
Out of stock
Sale!

VGR PROFESIONAL

6,000 L 2,500 L
Sale!

Vgr navigator

2,990 L 1,990 L
Out of stock
0