Blender dore Adler

1,700 L

Blender Dore Adler AD 4622

Nje blender i avancuar fale se ciles njeriu lehte mund te pergatise nje brume te shijshem.

Eshte i pajisur me nje motor per te kursyes energji me fuqi 200W dhe me tehe te bera prej çeliku inox qe sigurojne perdorim efikas dhe te heshtur.

I lehte per t’u perdorur dhe pastruar fale aksesorit te tij te levizshem te blenderit dhe dorezes ergonomike.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender dore Adler

1,700 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.