Blender DSP

4,990 L

  • Blender Dore e markes DSP 
  • 1️⃣-️Shume e fuqishme 1000W ,me pjesen e siperme mbajtese plastike 😍😍
  • 2️⃣-️Pjesa prerese 4D sterero çelik Stainless Steel i nje cilesie shume te mire😍😍
  • 3️⃣-️Shume eficente per grirje ne nje kohe shume te shpejte😍
  • 4️⃣-️E pershtatshme per te grire cdo lloj perime sado te forta te jene ato😍😍
  • 5️⃣️-Buton ndezje dhe fikje.😍😍
  • 6️⃣-️Me 2 nivele shpejtesie😍😍
  • 7️⃣-️Nese doni perzierje te thjeshta duhet te perdorni 1 shpejtesi ndersa turbo per shperberjen e plote te produktit😍

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender DSP

4,990 L

40 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.