Sale!

Blender imetec hb1500

6,990 L

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender imetec hb1500

6,990 L

4 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.