Blender sonifer sf 8036

1,500 L

 

 • Celik inoks i cilesise se larte per konsumim te ushqimit ne menyre te shendetshme.
 • Rezistence e forte ndaj korrozionit
 • Pergatisni vete te gjitha llojet e lengjeve, salcave, smoothie-t, supave dhe ushqimit te bebe etj. Ju ndihmon te perfundoni shpejt procesin e prodhimit.
 • Kursen kohe dhe energji
 • Teh i mprehte celik inoks, rezistent ndaj ndryshkut dhe konsumit
 • Dizanj ergonomik, lehtesisht i perdorshem
 • Marka: Sonifer
 • Modeli: SF-8043
 • Fuqia: 2000W
 • Materiali i trupit: Plastike
 • Materiali i thikes:
 • Numri i thikave: 1
 • Numri i rrotullimeve: 16000 RPM
 • Kablli: 1.5m
 • Kapaciteti: 0.5L
 • Tensioni: 220-240V
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender sonifer sf 8036

1,500 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.