Blender DSP 4In1 KM1003 

2,990 L

 

Material celik qe nuk ndryshket
Fuqia 200W
Me 2 nivele shpejtesie
220-240V
12 muaj garanci

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender DSP 4In1 KM1003 

2,990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.