Depilator BRAUN 3410

5,990 L

  • Eleminon qimet qe nga rrenja duke sigururar keshtu nje lekure te lemuar per me shume se 3 jave.
  • Redukton dhimbjen qe shkaktohet nga depilimi,fale kokave te vogla masazhuese.
  • Drita Led ben te mundur evidentimin edhe te qimeve me te imta, per nje depilim sa me perfekt.
  • Gjithashtu ne paketim vjen dhe Bikin Trimmer per zonat delikate. 
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Depilator BRAUN 3410

5,990 L

1 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.