Friteze Vivax

4,500 L

Friteze Vivax

📌Specifikimet:
Marka: Vivax
Modeli: DF-1800B
Funksioni: Skuqje
Fuqia: 1800 W
Kapaciteti: 1 Kg

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Friteze Vivax

4,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.