Click Here

Grirese Lexical

2,000 L

Grirese Lexical, griresja qe nuk duhet te mungoje ne kuzhinen tuaj.

📌Specifikimet

Marka: Lexical
Modeli: LCH-1908
Fuqia: 200 watt
220-240 V -50/60Hz
Madhesia: 0.7 L

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Grirese Lexical

2,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.