Grirese Mishi Dsp Km 5022

6,500 L

GRIRESE PER MISHI DSP KM 5022

Grirese mishi DSP KM 5022 me nje material shume cilesor me teha shume te mprehta prej celiku per nje grirje profesionale. Kjo pajisje perbehet me nje veshje metalike nga jashte dhe brenda paketimit ka nje kuti ingranazhi prej celiku me pajisje te ndryshme.

PERGATISNI PRODUKTE USHQIMORE 

Jo vetëm nje grirese mishi, por nje makineri per grirjen e mishit me ane te se ciles mund te pregatisni me shpejtesi dhe me thjeshtesi çdo lloj mishi që ju deshironi dhe per me teper mund të pregatisni ushqime mishi sipas menyres tuaj.

Pjesa e tabakase eshte alumin me nje super fuqi 1200W me tension 220-240V ne kohe rekord

Mund te pregatitni salçiçe, qofte ne shtepi dhe perdoret si grirese mishi

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Grirese Mishi Dsp Km 5022

6,500 L

5 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.