Imetec spremi juicer

2,500 L

Super silencioze 

Praktike 

E vogel dhe e fuqishme 

1kone per shtrydhjen e agrumeve 

Kapacitet 1 liter 

Garanci 1 vit 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Imetec spremi juicer

2,500 L

2 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.