Kafe filter Tefal

5,990 L

 

  • Gjithçka për ta bërë pushimin tuaj me të kënaqshem!
  • Bën 10-15 gota kafe
  • Kapacitet (1,25 L)
  • Kafja qendron e ngrohtë deri në 30 minuta derisa funksioni i mbylljes automatike të mbyllë makinën në mënyrë të sigurt.
  • Garanci 1 vit

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Kafe filter Tefal

5,990 L

4 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.