Kalorifer Hausberg HB-8920

8,500 L

Kalorifer Hausberg HB 8920

📌Specifikimet:
2500 W
11 elemente
3 nivele fuqie
termostat i rregullueshëm

Shiko dhe:

Kalorifer Hausberg HB-8910

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Kalorifer Hausberg HB-8920

8,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.