Sale!

kemei tx1

4,500 L

kemei tx1 
është një makinë rroje profesionale, me madhësi kompakte, komplet metalike, e pajisur me 2 fletë hipoalergjike. 
Ajo vjen me një qese të magazinimit,fishen per karikim ,furcen dhe cante . Kjo makine përmban një motor rrotullues të fuqishëm 5 watt me deri në 2 orë kohë perdorim .
Përdorni këtë makine vetem pasi keni prere floket me makine trimmer ose  për një rruajtje shumë të afërt në zonat më të hollësishme të qafës, fytyrës dhe të gjitha rreth vijës së flokëve

1. Kujdes , lëkura e cila është e ndjeshme ose irritohet lehtësisht nga rruajtja, ose që vuajnë nga një alergji në lëkurë, duhet ta testojnë një pjesë në këmbë ose në krah përpara se të përdorin ne fytyre 

2. Hiqni mbulesën mbrojtëse dhe ndizni njësinë për të filluar rruajtjen. Mbajeni makinen në një kënd të drejtë me zonën e fytyrës tuaj që dëshironi të rruheni dhe drejtojeni fletën e vetme të rruajtjes me kujdes përgjatë lëkurës tuaj. Këshillë: Në përgjithësi, ju rekomandojmë që të rruheni kundër drejtimit të rritjes së flokëve, pasi kjo është mënyra më e mirë për të shkurtuar flokët. Tërhiqni lëkurën tuaj fort, me gishtërinjtë tuaj në zona të paarritshme, për të arritur rezultate optimale. 

3. Mos e shtyni rrojën shumë fort në lëkurë pasi mund të shkaktojë acarim, . 

4. Ju lutemi vini re se duhen 2 deri në 4 javë që lëkura juaj të përshtatet me një makine rroje, prandaj ju lutemi mos i ndërroni instrumentet e rruajtjes në këtë periudhë kohore. 

5. Nëse flokët janë më të gjatë se 1/32 ”filloni duke prerë flokët së pari me një makinë prerëse, atëherë përdorni makinen zero për një përfundim mire.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

kemei tx1

4,500 L

200 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.