Makine qethje VGR V-061

2,500 L

Makine Qethese Profesionale nga VGR, modeli V-061.

📌Specifikat:
Koha e karikimit: 2.5 orë
Koha e punës: 150 min
Bateria: Bateria litium 1200 MAH
Burimi i energjisë: usb, bateria, elektrike
Tensioni: 5V 1A

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine qethje VGR V-061

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.