Sale!

Kemei ion fade

2,990 L

🥊 KEMEI ION FADE  🥊

👉🏼 Perdoret me korent dhe me karikim
👉🏼 Gradim koke deri ne 0 te theksuar
👉🏼 Krehera me gradim dhe koke gradim per ti pershtatur numrat 1,2,3,4
👉🏼 Me ekran dixhital
👉🏼 8 watt
👉🏼leve me gradim 0-2mm

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Kemei ion fade

2,990 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.