Surker 217

1,990 L

Bërë prej çeliku Titanium,

Prerje deri ne 0.2mm.

dizajn ergonokik dhe teknologjik

gjatësia e prerjes mund të kontrollohet saktësisht në 1-8mm.

Bateri e ringarkueshme për zëvendësimin e energjisë dhe përdorimin e përshtatshëm.

Dizajni i ulët i zhurmës kur punoni, ju mundëson të bëni një prerje flokësh ndërsa fëmija është duke fjetur.

Teknologjia ekskluzive e patentës me prerje , pa dëmtim të lëkurës ndërsa prisni flokët.

Tensioni: AC 220-240V 50 / 60Hz Fuqia: 3 watt

Koha e ngarkimit :8h

Koha e përdorimit: 40 minuta

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Surker 217

1,990 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.