Makine qethje Gemei GM-657

1,490 L

Makine qethje Gemei GM-657

Makine profesionale per qethje flokesh

220-240 50/60 Hz 3w

Me 4 krehera per te realizuar gjatesi te ndryshme qethjeje.

Koka e saj lahet lehtesisht.

Funksionale per prerje 3,6,9,12 mm gjatesi

Punon me korent dhe me bateri te rikarikueshme.

Ne brendesi do te gjeni edhe adaptorin karikues,shishen e vajit dhe kreherin pastrues  dhe kater koka per kater llojet e prerjeve qe ju shkojne.

Shume e lehte per tu pastruar, mund te lahet me uje te rrjedheshem.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine qethje Gemei GM-657

1,490 L

193 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.