Sale!

Cronier detailer

2,990 L

🇩🇪 CRONIER DETAILER ®️ 🇩🇪
Gold & Silver

➖ E vetmja makin rroje 0 mm
➖ Me korent dhe me karikim
➖ 3 krehera 0.5 mm , 1 mm , 1.5 mm
➖ Perfekte per vijezime
➖ 2 nivele shpejtsie

 

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Cronier detailer

2,990 L

99 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.