Sale!

MAKINE DSP 90339

1,990 L

  • Best Seller
  • PROFESIONAL DSP
  • E vetmja makin rroje 0.01 mm
  • Me korent dhe me karikim
  • 3 krehera 0.5 mm , 1 mm , 1.5 mm
  • Perfekte per vijezime
  • 2 nivele shpejtsie
  • FUQIA 8 WATT
  • 10000-15000 rpm
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

MAKINE DSP 90339

1,990 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.