DSP90232

2,490 L

 • Makine Qethje dhe Rroje
 • Profesionale me Karikim
 • 1 vit garanci
 • Koke zero e theksuar
 • Perfekte per vijezime
 • Nivel 0mm,1mm,2mm ne trup te makines
 • 2 krehera me shkalle 3-6mm dhe 9-12 mm
 • Motorr pivot DC 3volt
 • Fuqia 3 watt
 • Koha e karikim 2 ore
 • Koha e perdorimit 75 min
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

DSP90232

2,490 L

50 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.