Makine Qethje vgr v-903

1,500 L

Makine Qethje vgr v-903🔥🔥

📌Specifikimet:

Materiali i tehut: Çelik inox
Materiali i trupit: Metal + ABS
Mënyra e pastrimit: Larja e kokës
Ekrani LED: Nr
Koha e përdorimit: 180 min
Tensioni: 100-240v~50/60Hz
Fuqia: 5w
Mënyra e karikimit: Lidhës USB
Koha e karikimit: 1 orë
Pesha: 18,5 cm * 8,5 cm * 5,7 cm
Madhësia: 350 g

🚚Dergesa ne te gjithe Shqiperine, porosit online tani.

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Makine Qethje vgr v-903

1,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.