MIXER ADLER

2,490 L

  • Pergatisni emblesira te ndyshme
  • 🍰Me 5 shkalle shpejtesise
  • 🍰2 rrahese brumi
  • 🍰2 rrahese vezesh dhe kremrash
  • 🌊Pastrohet lehtesisht
  • ⚡Fuqi.motore 400W
  • 👉Porosit ne inbox📥
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

MIXER ADLER

2,490 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.