Ngrohese LX 2831

2,500 L

Ngrohese Lx

📌Specifikat

Fuqia:1800 Watt
Me 3 shufra kuartz
Me termostat te rregullueshem
Me sistem Sigurie

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ngrohese LX 2831

2,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.