Tharese flokesh Braouas

1,800 L

Tharese flokesh profesionale braouas

📌Specifikimet:

Lloji i fuqisë: rrjet 220 V;
Fuqia e tharëses së flokëve: 4000 (W);
Numri i bashkëngjitjeve: 3;
Termostati: Po;
Numri i shpejtësive: 2;
Numri i mënyrave të temperaturës: 2;
Mënyrat shtesë: furnizimi me ajër të ftohtë, jonizimi;
Lak i varur: Po;
Mbrojtja nga mbinxehja: Po

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tharese flokesh Braouas

1,800 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.