Tharese Flokesh Sokany SK-3890

Tharese Flokesh Sokany

📌 Detajet:

Materiali: Plastike
Nivelet e shpejtësisë: 3
Fuqia: 2300
Tensioni: 220-240V 50/60Hz
Rezistente ndaj nxehtësisë
Motor i fuqishëm

📍Ndodhemi ne tregun Çam, Tirane
🚚 Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Per cdo informacion ose porosi online na kontaktoni ne
📥/📞 Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Tharese Flokesh Sokany SK-3890

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.