Tharese Sokany 3585

2,490 L

 

Kabull i gjate prej 2 metrash,i cili mund të përballojë rrymë deri 8Amper

Kontrolli i shpejtësisë së ajrit, rregullimi i kontrollit të temperaturës

motor profesional AC 15000 xhiro / minutë

shpejtësia e fryrjes deri në 14.5 metra / sekonda.

temperatura maksimale 148 ° C:

me 2 gypa : të përshtatshme për tharje, fomim, drejtim.

tension: 110-130V / 220-240V

fuqia: 2400W

frekuenca: 50-60

zhurma: 82dBA

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Tharese Sokany 3585

2,490 L

120 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.