Tharese flokesh DSP E-30022

2,990 L

 

  • 🔸Kjo tharëse flokësh ka një fuqi prej 2300 W
  • 🔸Ju mundëson të thani flokët tuaj shpejt dhe butësisht
  • 🔸Me 3 nivele të ngrohjes,
  • 🔸2 nivele shpejtësie .
  • 🔸Funksion me ajer te ftohte dhe te ngrohte.
  • 🔸Zhurme motorike e reduktuar.
  • 🔸Dizajn dhe paketim i bukur .
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Tharese flokesh DSP E-30022

2,990 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.