Thekese Buke Imetec

4,500 L

Thekese Buke Imetec

📌Specifikimet

Modeli: ts 11 500
Fuqia 500 W për tost krokan jashtë dhe me mbushjen e gatuar në pikën e duhur
5 nivele skuqjeje për të përshtatur shkallën e pjekjes
2 pincë çeliku inox me doreza izoluese të nxehtësisë, të mbyllura në bazë për të parandaluar daljen e mbushjes, e sigurt në larje enësh
Tabaka e heqshme e thërrimeve për pastrim të lehtë pas përdorimit
Kohëmatësi me funksionin e fikjes automatike dhe sinjalin akustik të përfundimit të gatimit
Mure të ftohta edhe gjatë gatimit për përdorim në siguri të plotë
Mbështjellës kabllor i integruar praktik
Drita tregueseTransport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Thekese Buke Imetec

4,500 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.