Ventilator Hyundai RSF4531 3 ne 1

3,000 L

Ventilator Hyundai RSF4531 3 ne 1

📌Specifikimet:

18″
3 Flete Metalike
Menyra Vendosje: 3

📍Ndodhemi ne tregun Cam, Tirane
🚚Mundesojme dergesa ne te gjithe Shqiperine

Për çdo informacion ose porosi online na kontaktoni
në 📥 DM/📞Whatsapp ose tel 0694270864

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Ventilator Hyundai RSF4531 3 ne 1

3,000 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.