Stilues DSP 50046

2,990 L

Floke te bute dhe me volum cdo dite
Kryen disa funksione :
1.Than floket 2. I drejton 3. Ose i ben me kacurela
-> Mjafton vetem te vendosesh furcen qe don dhe eshte gati .
-> Fuqia 900W -> 2 Furca -> 3 Nivele nxehtesie .

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

Stilues DSP 50046

2,990 L

6 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.