Sale!

Pjaster Hartec

2,990 L

Pjaster Hartec 
pllaka me veshje ultra të lëmuar të titanit dhe kromit kryejnë nxehtësi ultra të lartë  
Temperaturë e rregullueshme nga 180° C - 230° C për t'iu përshtatur të gjitha llojeve të flokëve; 
Pllakat e joneve qeramike / turmalinë krijojnë një fund të shkëlqyeshëm,  në kohë shume te shkurter
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster Hartec

2,990 L

20 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.