Pjaster GW1056

2,290 L

  • Pjaster me 4 forma te ndryshme
  • pllake per drejtim
  • pllake per rrica te imta
  • pllake per onde
  • pllake per rrica te medha
  • pllakat jane qeramike dhe lehtesisht te cmontueshme 
  • temperature me gradim dixhital deri ne 200 grade.
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Pjaster GW1056

2,290 L

10 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.