Aeroterm Mural SIMTECH

6,990 L

Do te keni ngrohtesi ne dimer dhe freski ne vere

➡ Fuqia ngrohjes 1100/2200 watt
➡ Programuar gjithashtu me kohe
➡ Kursyes numer nje i xhepit dhe energjise duke harxhuar sa nje ngrohese e vogel .

❇ Montim i thjesht pa tuba
Pershtatet ne ambjente :
🏠Zyra
🏠Dhoma
🏠Banjo
Ekran dixhital
Nuk e than ajrin
Funksion me disa nivele fryrje
Mbulon deri ne 35 m2
Freskon 18 grad
Ngroh deri ne 45 grad

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0
aeroterm ngrohes dhe ftohes

Aeroterm Mural SIMTECH

6,990 L

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.