Blender dore dsp inox

2,490 L

Me fuqi 300W për një miksim të mirë të produkteve tuaja.
Çelik dhe inoks i dyfishtë.
Me një nivel shpejtësie dhe tension 220-240V .
Për miksime me vlera ushqyese që nuk duhet të mungojnë në tryezën tuaj.

Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Produkte te ngjashme

0

Blender dore dsp inox

2,490 L

12 in stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.