BROWN 3027

1,990 L

 

  • Depilator Brown 3027
  • 2 ne 1
  • Koke per shkulje
  • Koke masazhator
  • Punon me korent
  • Kundra ujit
  • Koke e gjere per nje depilim te thelle
Transport Ne Gjithe Shqipërinë

Shperndaje:

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on twitter
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on tumblr
Share on email

Produkte te ngjashme

0

BROWN 3027

1,990 L

Out of stock

Porosia e thjeshtuar me nje klik nga Elektromarket

Shpjegim: Kjo eshte nje metode e thjeshtuar porosie me pagesen ne dorezim. Stoku nuk rezervohet dhe kuponat nuk mund te perdoren.